関西大学学術リポジトリ >
1100 学部・機構・専門職大学院 >
理工系学部 >
理工学と技術 : 関西大学理工学会誌 >
理工学と技術 : 関西大学理工学会誌-Vol. 17 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10112/3229

Title: Hansen溶解度パラメータ(SP値)を用いた食品および食品廃棄物からの生理活性物質の分離性評価
Other Titles: Evaluation of Separability of Physiologically Active Substances Extracted from Food and Food Wastes Using Hansen's Solubility Parameters
Authors: 山本, 秀樹
平野, 智子
福島, 清美
Author's alias: YAMAMOTO, Hideki
HIRANO, Tomoko
FUKUSHIMA, Kiyomi
Issue Date: 10-Nov-2010
Publisher: 関西大学理工学会
Shimei: 理工学と技術 : 関西大学理工学会誌 = Engineering & technology
Volume: 17
Start page: 59
End page: 62
Description: トピックス
type: Departmental Bulletin Paper
URI: http://hdl.handle.net/10112/3229
ISSN: 18830021
NCID: AA12311681
Text Version: publisher
Appears in Collections:理工学と技術 : 関西大学理工学会誌-Vol. 17

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KU-1100RKG-20101110-11.pdf290.7 kBAdobe PDF
View/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback Terms and Conditions of Use PAGE TOP